защо като се стъмни и пусна фарове и пусна колата по инерция без да давам гас,оборотите са си супер на 1000,но като пусна и халогените и при завой (пак по инерция) оборотите леко мърдат от 900 и нещо на 1000,а като угаса халогените нема проблем лепат си на 1000??? същото е и като пусна повече неща примерно (дългите,cd-то,) акумулатора ли неможе да смогва нз.само това ми е проблема. (КОЛАТА Е АЛФА 146/ 1.4ts 16v
Известие
Collapse
No announcement yet.
кажете ми защо???
Collapse
X
-
Хората им хлопат оборотите между 300-2000 да ти имат проблемаНа GTV-то оборотите играят 0-1000 по оборотомер без да гасне
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
и аз имам саштия проблем ,ъавно не трябва да се кара на инерция.
предполагам че хидравликата натоварва двигателе и за това падат оборотите,
Преди когато имах проблеми с играенето на оборотите гася светлините и този проблем изчезваше. (след смяна на ламбда сонда почистване дроселова клапа и смяна дебитомер ) проблемите изчезнахаAlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM
Comment
-
ами то е ясно че на инерция не трябва, аз много рядко карам.А и нормално като пуснеш хиляда работи и двигателя да вдига обороти! но да намалят-- нямам идея тогава
Мен чак и осветлението на километража намалява!Last edited by yo; d.m.y г., 19:35.145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
Comment